rosette for 25 års erfaring

Pleje af grønne arealer – haveservice til erhverv

Hos JN Have- og Vicevært Service kan vi facilitere med alt, der har med dine grønne områder at gøre. Vi sørger for alt – lige fra beplantning af træer, buske osv. til alt indenfor vedligeholdelse såsom græsslåning og generel pleje.

Ved at vælge os til at planlægge, udføre og/eller vedligeholde dine grønne arealer, frigøres dine ressourcer og din tid. Vi faciliterer med maskiner, materialer og andet, som skal benyttes til at løse den opgave, som du har behov for.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en fuldt ud tilpasset grøn løsning, hvor vi sørger for, at du får netop de services, du har behov for. Vi er med til at udvælge planter m.m., da vi har forståelse for, hvad der passer til netop dit grønne areal. Ved valg af planter rådgiver vi dig, og vi tager højde for alle de eksterne forhold, der måtte gøre sig gældende for din grund. Disse kan være jordtype, sollys eller andre indspillende faktorer.

Hos JN Have- og Vicevært Service sørger vi for, at dine grønne arealer og områder er vedligeholdte, så de til enhver tid ser præsentable og velplejede ud.

Efter
Før

Specialløsninger efter dine behov

Ikke en opgave er ens, og derfor har vi hos JN Have- og Vicevært Service et bredt udvalg af værktøjer til særlige opgaver. Se eksempler på nogle af vores løsninger i videoerne og læs mere om vores specialløsninger herunder:

X-Rot 70 - en plæneklipper til særligt krævende områder

00:00
00:00

Har du særligt udfordrende arealer fx. med skrænter eller vådområder, som du må tage manuelt? Så skal du bruge vores X-Rot 70, der er en fjernstyret plæneklipper med et så lavt tyngdepunkt, at den ubesværet kan klippe selv stejle skråninger.

plæneklipper skrænt

Samtidig er klipperen støjsvag og udstyret med et elektrisk transmissionsystem, hvilket gør den ideel til klipning i selv fredede og våde områder.

Kontakt os i dag via formularen herunder for at få en aftale med os.

Effektiv stubfræsning/rodfræsning med FSI B22

00:00
00:00

Har du brug for effektiv fjernelse af rødder og stubbe? Så stiller vi gerne op med en FSI B22 – en af de bedste rodfræsere/stubfræsere på markedet.

Se i videoen herover, hvordan vi nemt og bekvemt rydder et grønt areal for uønskede rødder.

Slagleklip af naturområder eller vildtgræs

Til særligt krævende områder og arealer med uønsket beplantning gør vi brug af vores slagleklipper, en utrættelig maskine der effektivt fjerner genstridige buske og vækster også på skråninger, volde osv. Se den in action lige her:

00:00

Fjernelse af beplantning

Har du arealer, der helt skal ryddes? Så har vi selvfølgelig også grejet til det! Her ser du eksempler på fjernelse af hæk, efeu på væg og læbælte i sommerhusområde m.m.

efter Efter
rydning af hæk Før
mur efter fjernelse af efeu Efter
Før
Efter
læbælte før rydning Før

Skal vi fritage dig for din pleje af grønne arealer?

Ring eller skriv til os for at høre mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Man – Tors: 08:00 – 15:00
Fre: 08:00 – 14:00

Adresse Atletikvej 7, 9230 Svenstrup