Pleje af grønne arealer – haveservice til erhverv

Hos JN Have- og Vicevært Service kan vi facilitere med alt, der har med dine grønne områder at gøre. Vi sørger for alt – lige fra beplantning af træer, buske osv. til alt indenfor vedligeholdelse såsom græsslåning og generel pleje.

Ved at vælge os til at planlægge, udføre og/eller vedligeholde dine grønne arealer, frigøres dine ressourcer og din tid. Vi faciliterer med maskiner, materialer og andet, som skal benyttes til at løse den opgave, som du har behov for.

Vi kan tilbyde

Vi tilbyder dig en fuldt ud tilpasset grøn løsning, hvor vi sørger for, at du får netop de services, du har behov for. Vi er med til at udvælge planter m.m., da vi har forståelse for, hvad der passer til netop dit grønne areal. Ved valg af planter rådgiver vi dig, og vi tager højde for alle de eksterne forhold, der måtte gøre sig gældende for din grund. Disse kan være jordtype, sollys eller andre indspillende faktorer.

Hos JN Have- og Vicevært Service sørger vi for, at dine grønne arealer og områder er vedligeholdte, så de til enhver tid ser præsentable og velplejede ud.

Skal vi fritage dig for din pleje af grønne arealer?

Ring eller skriv til os for at høre mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

hverdage 07:00 – 16:00

Adresse Atletikvej 7, 9230 Svenstrup