Hvem er vi?

JN Have- og Vicevært Service ApS blev etableret i starten af 90’erne af virksomhedens nuværende ejer Jan Nørgaard. Virksomheden er i dag en familievirksomhed, hvor Nicolai Nørgaard Avlskarl og en ekstern investor indtrådte i virksomhedens ejerkreds i forbindelse med et generationsskifte. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 20 medarbejdere, og vi specialiserer os indenfor:
  • Ejendoms- og viceværtservice
  • Græsslåning og haveservice
  • Ind- og fraflytningssyn
  • Snerydning og saltning
  • Belægning
  • Rengøring
  • Droneinspektion
  • Algeservice
Vores mangeårige erfaring sikrer, at du til enhver tid vil modtage den bedste service og kvalitet uanset hvilke behov og opgaver, du har brug for.

Vores værdigrundlag – Rette kvalitet til rette tid

Hos JN Have- og Vicevært Service ApS udfører vi alle vores opgaver med udgangspunkt i vores værdier. Disse er med til at sikre dig som kunde den bedst mulige service og kvalitet. Vores værdier er: Kundefokus – Vi lytter til vores kunder Punktlighed – Vi holder, hvad vi lover Loyalitet – Vi ønsker vedvarende relationer til vores kunder Respekt – Vi er troværdige

Mission

At grundlaget for JN Have- og Vicevært Service altid tilstræber, at der kan udvikles og sælges koncepter, produkter og services, som til enhver tid afspejler kundebehov og opfylder reelle markedsbehov. Heraf tilstræbes der, at virksomhedens medarbejdere sikres de rette kompetencer, som afspejler virksomhedens værdigrundlag.

Vision

Hos JN Have- og Vicevært Service er visionen, at vi med en professionel og seriøs markedstilgang faciliterer vores kunders ønsker og behov, for således at blive den foretrukne samarbejdspartner hos offentlige og private ejendomsselskaber, -udviklere og -administratorer i Region Nordjylland indenfor de koncepter, produkter og services, som vi til enhver tid leverer.

Kan du se værdien?

Kontakt os for en ganske uforpligtende dialog omkring dine muligheder og specifik ind- og fraflytningsløsning, som er tilpasset din ejendomsportefølje og som sikrer, at du opfylder de nye skærpede betingelser i lejeloven.

hverdage 07:00 – 16:00

Adresse Atletikvej 7, 9230 Svenstrup