rosette for 25 års erfaring

Belægning

Udendørsarealer ved bolig- og lejlighedskomplekser er ofte af stor betydning, for hvordan en ejendom fremtræder.

Hos JN Have- og Vicevært Service kan vi rådgive dig i, hvilken typer belægning og løsninger, som vil være fordelagtige for dit behov. Samtidigt kan forskellige former for belægning – alt fra små havegange til indkørsler og terrasser – være med til at sikre, at din ejendom altid ser tiltalende og velholdt ud.

Vi tilbyder

Vi tilbyder forskellige former for belægning, som skaber funktionalitet på og omkring din ejendom. Vores professionelle team af medarbejdere er med til at rådgive og vejlede dig i valget af materialer, mønster m.m., for at du kan få en fuldstændig tilpasset løsning, der passer til netop dit behov.

Vi sørger for, at belægningen bliver lagt på det rette fundament, for at sikre dig det bedst mulige resultat. Dette sikrer også kvaliteten af belægningen, idet de eksterne faktorer – såsom fundamentet, ikke er en hindring, men nærmere en fordel.

Vores belægningsarbejde sikrer dig, at udendørsarealerne ved og omkring din ejendom altid har et indbydende, harmonisk og velholdt udtryk. Se bare vores eksempler her:

gangsti belagt Efter
gangsti før Før

Skal vi hjælpe dig med belægning?

Ring eller skriv til os for at høre mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Man – Tors: 08:00 – 15:00
Fre: 08:00 – 14:00

Adresse Atletikvej 7, 9230 Svenstrup