rosette for 25 års erfaring

Ejendoms- og viceværtservice

JN Have- og Vicevært Service sikrer, at din boligejendom opleves attraktiv, vedligeholdt og velfungerende, samt at den fremstår præsentabel til enhver tid.

Med vores viceværtservice får du udendørs såvel som indendørs pleje – hvilket betyder, at vi sørger for alle services, der er med til at holde din ejendom i drift.

Vores hjælp

En ejendom har mange facetter, som skal vedligeholdes, og det kan vi hjælpe dig med. Især udendørsarealer kræver regelmæssig pleje, og det er tidskrævende arbejde. JN Have- og Vicevært Service A/S har specialiseret sig indenfor denne type ejendoms- og viceværtsopgaver, så din tid kan bruges andetsteds og mere effektivt.

Vi udfører dagligt denne type opgaver for virksomheder, boligforeninger og private i hele Nordjylland – alt fra varmeaflæsning, småreparationer og rengøring til større opgaver såsom beplantning og vedligehold af ejendommens grønne arealer. Vores løsninger bliver tilpasset netop din ejendoms behov, og du kan yderligere tilvælge services såsom ind- og fraflytningssyn. Hos JN Have- og Vicevært Service har vi stor forståelse for, at der ikke findes to ejendomme, der er ens, og at der er forskellige behov ved hver enkelt ejendom.

00:00
00:00

Din foretrukne viceværtservice i Nordjylland og Aalborg

Vi løser allerede opgaver mange steder i Nordjylland:

  • Aalborg
  • Nørresundby
  • Svenstrup

Skal vi også hjælpe dig? Så få et godt tilbud fra os ved at bruge kontaktformularen herunder:

Skal vi også løfte vicevært-opgaven for din ejendom?

Ring eller skriv til os for at høre mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud.

Man – Tors: 08:00 – 15:00
Fre: 08:00 – 14:00

Adresse Atletikvej 7, 9230 Svenstrup