Ejendoms- og viceværtservice

JN Have- og Vicevært Service sikrer, at din boligejendom opleves attraktiv, vedligeholdt og velfungerende, samt at den fremstår præsentabel til enhver tid.

Med vores viceværtservice får du udendørs såvel som indendørs pleje – hvilket betyder, at vi sørger for alle services, der er med til at holde din ejendom i drift.

Vores hjælp

En ejendom har mange facetter, som skal vedligeholdes, og det kan vi hjælpe dig med. Især udendørsarealer kræver regelmæssig pleje, og det er tidskrævende arbejde. JN Have- og Vicevært Service ApS har specialiseret sig indenfor denne type ejendoms- og viceværtsopgaver, så din tid kan bruges andetsteds og mere effektivt.

Vi udfører dagligt denne type opgaver for virksomheder, boligforeninger og private i hele Nordjylland – alt fra varmeaflæsning, småreparationer og rengøring til større opgaver såsom beplantning og vedligehold af ejendommens grønne arealer. Vores løsninger bliver tilpasset netop din ejendoms behov, og du kan yderligere tilvælge services såsom ind- og fraflytningssyn. Hos JN Have- og Vicevært Service har vi stor forståelse for, at der ikke findes to ejendomme, der er ens, og at der er forskellige behov ved hver enkelt ejendom.

Kan du se værdien?

Kontakt os for en ganske uforpligtende dialog omkring dine muligheder og specifik ind- og fraflytningsløsning, som er tilpasset din ejendomsportefølje og som sikrer, at du opfylder de nye skærpede betingelser i lejeloven.

hverdage 07:00 – 16:00

Adresse Atletikvej 7, 9230 Svenstrup