Mågebekæmpelse – effektiv regulering med drone

Måger kan være til stor gene.

I nogle områder kan de være ensbetydende med uønsket støj, afføring, rod i affaldspande og poser – og endda spredning af sygdom.

Særligt ved ejendomme, hvor måger forekommer i større mængder, kan de derfor blive en plage, der er nødvendig at regulere.

Hidtil har det været meget besværligt at komme af med generne fra denne fugl. Dragehøgen, et fugleskræmsel til måger, ender ofte med at være uden virkning, og en jæger kan have svært ved at komme til at kunne skyde nok, til at mågerne forlader området. Samtidig kan skyderiet skabe utryghed, når mågereguleringen foregår i beboelsesområder.

En mere effektiv og nænsom mågeregulering

Hos JN Have- og Vicevært Service tilbyder vi mågeregulering vha. en ny og smart metode – ved brug af en drone.

Med en specialbygget drone inspicerer vi ejendomme for mågereder og sprøjter mågernes æg med paraffinolie – et ganske almindeligt husholdningsprodukt.

Takket være olien stoppes porerne i ægget og samtidig udviklingen af mågeungen, der aldrig bliver udklækket.

Se hvordan det fungerer i praksis i denne video:

00:00
00:00

Alt i alt er det en løsning, der på en nænsom måde fjerner mågerne og de gener, de skaber på din ejendom.

Mågeregulering kræver en særlig tilladelse til “regulering af skadevoldende vildt” fra Naturstyrelsen. Denne skal grundejer søge forud for reguleringen, men vælger du os til at løse opgaven, hjælper vi dig gennem processen, nemt og bekvemt.

Herefter tager vi ud på din ejendom, inspicerer for reder og sprøjter olie på mågernes æg. Sådan sikrer vi, at reguleringen på din ejendom sker på en professionel og nænsom måde, der overholder alle love og paragraffer.

Kan du se os fjerne dit problem med måger? Så kontakt os allerede i dag via formularen nedenfor:

Skal vi fjerne mågerne på din ejendom?

Kontakt os i dag for en ganske uforpligtende dialog omkring dine muligheder for at få inspiceret og reguleret bestanddelen af måger på din ejendom.

hverdage 07:00 – 15:00

Adresse Atletikvej 7, 9230 Svenstrup